Op zaterdag 12 maart 2005 werd door UNIque Dance de tweede Zwolse IJsselcup georganiseerd. Het was een fantastische dag met veel gezelligheid, veel dansers, goede muziek en sportiviteit. Al met al een groot succes!

Ook deze keer was het een internationale wedstrijd geworden met deelnemers uit Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië. Helaas moest het eerder aangekondigde paar uit Hongarije wegens ziekte afmelden. Erg jammer, hopelijk zijn zij er volgend jaar wel bij!

George Tzoulas and Michael Hall In totaal hadden zich 32 paren ingeschreven, een ruime verdubbeling ten opzichte van de Eerste Zwolse IJsselcup!!

Naast de hierboven genoemde afmelding waren er helaas nog 4 afmeldingen, waardoor het totaal aantal aanwezige paren op 27 uitkwam. In de Ballroom discipline werd door 20 paren gedanst en in de Latin discipline door 24 paren.

De uitslagen zijn op hier gepubliceerd!

 

Michael Hall en  George Tzoulas  

In de hoogste klasse (A-klasse) Ballroom werden Alexander Weber en Frank Neuenhoff uit Köln eerste. In Latin A-klasse werden George Tzoulas en Michael Hall uit Engeland eerste.

 

Kijk voor meer foto's op de Fotopagina!

 

Alexander Weber en Frank Neuenhoff

De wedstrijd werd voor het eerst in Multifunctioneel centrum De Bolder gehouden. De Bolder is met een mooie ruime dansvloer van 200m2, een gezellige bar met terras, voldoende kleedruimte en gratis parkeerruimte een uitstekende locatie gebleken.

Verder werd door een hoog gekwalificeerde, internationale jury gejureerd. Het jury panel bestond uit drie juryleden.

Rudi Marks uit Duitsland, die zelfs bekend is in Shanghai en Japan en voormalig voorzitter is van de Organisatie voor Professional dansers in Duitsland.

Marian Ward uit Engeland, internationaal jury en gelicenceerd door de IDTA en uit Nederland Piet Kuymans, internationaal jury en ISTD en IDTA gelicenceerd.

De drie juryleden stonden onder leiding van Jacob Meijer, voorzitter ANDOS en EADO, die tevens de presentator was.

P. Kuijmans, Marian Ward en Rudi Marks

 

Uiteraard gaan we door! Volgend jaar wordt de volgende IJsselcup op zaterdag 11 maart 2006 gehouden. Noteer deze datum dus alvast in je agenda!

Met vriendelijke groet,

UNIque Dance