Welkom op de website van de Vijfde Zwolse IJsselcup!!

Wat was het weer een fantastische dag de 15de maart 2008!! Iedereen, dansers, juryleden, toeschouwers en medewerkers hartelijk dank voor het wederom laten slagen van onze wedstrijd!

72 paren hebben deelgenomen aan de diverse onderdelen. Ballroom, Latin, 10-Dans en Show Dans. Helaas waren er te weinig inschrijvingen in de Senioren klasse. Deze paren hebben zodoende meegedanst bij de Adults. Uiteraard proberen we het volgend jaar weer!

Een van de hoogtepunten van deze Zwolse IJsselcup was de Show Dance. Dit zou een echte wedstrijd worden, maar door blessures bij een van de deelnemers, werd het een demonstratie van het overgebleven paar Miriam en Christel Andeweg. Dit was ook de officiële première van hun Show Dance "Celtic Passion". De kleding, gemaakt door Arno Doorn, sloot perfect aan op dit thema. De Show Dans werd door het publiek zeer enthousiast ontvangen!

Aangezien het de Vijfde IJsselcup was en dus een beetje een jubileum hadden we een aantal 'oude' bekenden uitgenodigd. Jacob Meijer en Pauline LaDiges-Kwikkel waren bij de eerste IJsselcup en zijn ook op verschillende tussenliggende IJsselcups aanwezig geweest. Durk Beijert is zelfs op alle IJsselcups als Scrutineer aanwezig geweest.  Natuurlijk hopen we hen en alle andere aanwezigen op de volgende IJsselcups weer te mogen begroeten!

Neem ook eens een kijkje op de Foto's en Uitslagen pagina's.

Arno en Cor

De volgende IJsselcups worden gehouden op: 21 maart 2009 én 20 maart 2010!!!