Eerste Internationale Duitse Kampioenschappen, Berlijn, 6 & 7 mei 2005

In het hemelvaartsweekend werden de Eerste Internationale Duitse Kampioenschappen gehouden en wel in Berlijn. Een tweedaags tournooi, waarbij de herenparen tegen de herenparen en de damesparen tegen de damesparen konden strijden. Hierdoor werd de wedstrijd over twee dagen verdeeld. De eerste dag heren Ballroom en dames Latin en dag twee heren Latin en dames Ballroom.

De wedstrijd werd gehouden in een mooie ruime zaal met veel enthousiast publiek. Uiteraard waren bijna alle Duitse topparen aanwezig. Uiteraard ook de Duitse paren die op onze eigen IJsselcup schitterden! Arno en Cor werden met Ballroom in de B-klasse geplaatst door de vijfkoppige jury. Helaas werden ze hier zesde. De tweede dag (latin) werden de heren wederom in de B-klasse geplaatst. Dit maal met een beter resultaat: tweede!

Tot Cor en Arno's grote verassing werden ze ook nog tweede bij de uitslag van het 10-dansen. Hierbij worden de resultaten van de paren die in beide disciplines uitkwamen bij elkaar opgeteld.

Al met al een succesvol en supergezellig weekend. Volgend jaar worden de Duitse Kampioenschappen dichterbij Nederland gehouden in Köln.

Klik op een foto om een vergroting te bekijken: