Eurogames 2005, Utrecht, 17 & 18 juni 2005

Op 17 & 18 juni 2005 werd het grootste Europese Gay and Lesbian Sportevenement gehouden: de EUROGAMES. Ruim 3000 atleten van over de gehele wereld namen deel aan 9 verschillende sporten waaronder Volleybal, Zwemmen en natuurlijk Stijldansen (ruim 310 paren!). Uiteraard deden Arno en Cor weer mee!

Het doel van Cor en Arno was om de resultaten van 2004 (Eurogames MŁnchen) te evenaren en mogelijk te verbeteren. Dit is zeker gelukt. Op de eerste dag werden de Ballroom wedstrijden gedanst. Na de selectie ronde werden de heren in de hoogste klasse (A-klasse)ingedeeld.

Helaas moesten de heren na de halve finale het veld ruimen. Na controle van de resultaten bleek wel dat zij bij de Adults het beste waren geŽindigd van de Nederlandse paren!

Kijk hier voor foto's van de Ballroomwedstrijden.

Klik hier voor alle Ballroom resultaten op de website van EqualitydancE

Op de tweede dag werden de Latin American wedstrijden gedanst. Na de selectie ronde werden de heren ingedeeld in de B-klasse. Na de eerste voorronde werd direct doorgedrongen naar de finale!! Uiteindelijk werd een zeer verdiende derde plaats behaald!

Kijk hier voor foto's van de Latinwedstrijden.

Klik hier voor alle Latin resultaten op de website van EqualitydanceE

Dit jaar werden Cor en Arno niet het beste Nederlandse Latin paar. Deze eer werd overgedragen aan Bas Gill en Martijn Diependaal. Een zeer goed latin koppel wat tweede werd in de A-klasse!! We hopen dat de heren het niet alleen bij de Eurogames houden!

Al met al waren de Eurogames wederom zeer succesvol voor Cor en Arno.

Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op de website van de Eurogames: http://2005.eurogames.info