Zilver-Ster en verder gevorderden

Informatie

Heb je (ooit) al eens een zilver cursus gevolgd en wil je graag door met stijldansen of het weer oppakken? Of je danst al langer en je wil dit verder blijven onderhouden en gezellig les volgen?

Dan is de Zilver-Ster cursus wat voor jullie. Naast alle dansen uit de Brons en Zilver cursus, komen ook de Weense Wals en Paso Doble voorbij.

Zijn jullie al veel verder dan Zilver-Ster, bijvoorbeeld Goud(-Ster) of (oud-)wedstrijddansers, dan is de Verder Gevorderden cursus wellicht voor jullie.

Net als bij de andere groepen proberen we iedere les iets nieuws te doen. Dit kan een nieuwe dans zijn, extra variaties voor de bekende dansen en danstechnieken om beter/gemakkelijker te kunnen dansen.

Vanaf het zilver niveau raden we ‘echte’ dansschoenen aan.  Dit zijn schoenen die een suède zool hebben en meer contact met de vloer geven. Daarnaast zijn deze schoenen ontwikkeld voor deze sport en voorkomen ze blessures door draaibewegingen.

Betaalbare en goede dansschoenen kun je bestellen bij:  De Danswinkel in Hilversum. Uiteraard kunnen we je adviseren wat je het beste kan aanschaffen.

Vanaf dit niveau verwachten we dat je met een ‘eigen’ danspartner op les komt.  Heb je geen partner dan zou je via  Danspartner.nl een oproepje kunnen plaatsen.

Mocht je een les uitwillen proberen, dat kan. De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is deze cursus tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

Wil je op (proef)les, vul dan het aanmeldformulier in.Kosten

Deze cursussen bestaan uit 30 lessen. Tijdens reguliere schoolvakanties wordt er geen lesgegeven.

De kosten van de cursus bedragen €210,00 per persoon.*

Tijdens reguliere schoolvakanties wordt normaliter er geen lesgegeven.

De lessen duren 60 minuten. We houden geen pauze tijdens de les. Voor of na de les kan in het café van de Enk wat gedronken worden.

De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is deze cursus tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

Tijden en locatie* 

Verder Gevorderden: Maandag 20.30 – 21.30 uur – Gymzaal in de Enk

Zilver-Ster: Donderdag 19.30 – 20.30 uur – Gymzaal in de Enk

De lessen voor seizoen 2023-2024 starten in week 39, op 25 september.

Tips

Draag gemakkelijk zittende kleding, dus geen te nauwe rok of of strakke colberts. Vrijetijdskleding is prima.

Bij dit niveau verwachten we écht dat je (echte) dansschoenen hebt.

*Kosten, tijden en locatie zijn onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal deelnemers en van evt. Covidmaatregelen.