Beginnerscursus Januari 2025


Informatie

Zoals bij iedere sport of hobby, moet je ergens beginnen. Bij het stijldansen is dat niet anders. Bij je deze cursus krijg je in ieder geval de volgende dansen: Wals, Tango, Quickstep, Cha Cha, Rumba, Jive en Discofox. 

Uiteraard worden eerst de verkeersregels uitgelegd, de danshouding en de basispassen per dans. Wanneer deze er goed in zitten, dan worden alle dansen uitgebreid met variaties. Denk bijvoorbeeld aan een links- of rechtsom gaande draai, een kruispas of een gezamelijk tussendoor stap beweging.

Omdat iedere dans zijn eigen basis en variaties heeft, beginnen we de eerste les met twee van de dansen. In de loop van de cursus proberen we iedere les een nieuwe dans of een variatie te geven.

Zo blijven de lessen interessant. Natuurlijk word alles voldoende herhaald, zodat iedereen het goed kan aanleren.

Deze cursus start begin in januari en zal uit 18 lessen bestaan.

Mocht je geen danspartner hebben, dan kun je je ook als single opgeven. We kunnen helaas niet garanderen dat we een danspartner voor je hebben, dus mocht je binnen je vrienden-/kennissenkring iemand kunnen vinden zou dat ‘handig’ zijn. Verder zou je via  Danspartner.nl een oproepje kunnen plaatsen.

Mocht je een les uitwillen proberen, dan kan dat. De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is stijldansen tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

Wil je op (proef)les, vul dan het aanmeldformulier in.

Kosten

Deze Beginnerscursus bestaat uit 18 lessen

Tijdens reguliere schoolvakanties wordt er normaliter geen les gegeven.

De kosten voor deze cursus bedragen €140,- per persoon*.

De eerste les van de beginnerscursus is een gratis proefles.

Tijden en locatie 

– Donderdag 21.00 – 22.00u – Zaal 5 in de Enk *

Tips


*Kosten,Tijden en locatie zijn onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal deelnemers en van evt. Covidmaatregelen.