Cursus Zilver


Informatie

Heb je (ooit) al eens een beginnerscursus stijldansen gevolgd en wil je graag door met stijldansen of het weer oppakken? Dan is de zilvercursus wat voor jullie. Uiteraard gaan we de dansen uit de beginnerscursus herhalen en uitbreiden, daarnaast komen er nieuwe dansen bij: Slow Foxtrot en Samba. 

Net als bij de beginners/brons proberen we iedere les iets nieuws te doen. Dit kan een nieuwe dans zijn, extra variaties voor de bekende dansen en danstechnieken om beter/gemakkelijker te kunnen dansen.

Zo blijven de lessen interessant. Natuurlijk word alles voldoende herhaald, zodat iedereen het goed kan aanleren.

Vanaf dit niveau raden we aan om echte dansschoenen aan te schaffen. Dit zijn schoenen die een suède zool hebben en meer contact met de vloer geven. Daarnaast zijn deze schoenen ontwikkeld voor deze sport en voorkomen ze blessures door draaibewegingen.

Kijk bij de  Tips  voor een lijst met winkels.

Mocht je geen danspartner hebben, dan kun je je ook als single opgeven. We kunnen helaas niet garanderen dat we een danspartner voor je hebben, dus mocht je binnen je vrienden-/kennissenkring iemand kunnen vinden zou dat ‘handig’ zijn. Verder zou je via  Danspartner.nl een oproepje kunnen plaatsen.

Mocht je een les uitwillen proberen, dat kan. De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is de zilvercursus tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

Wil je op (proef)les, vul dan het aanmeldformulier in .


Kosten

De zilvercursus bestaat uit 30 lessen. Tijdens  reguliere schoolvakanties wordt er normaliter geen lesgegeven.

De kosten van de cursus bedragen €225 per persoon.*

De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is de zilvercursus tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

De lessen duren 60 minuten. We houden geen pauze tijdens de les. Voor of na de les kan in het café van de Enk wat gedronken worden.

Tijden en locatie 

– Maandag 19.30 – 20.30u – Gymzaal in de Enk *

De lessen voor seizoen 2024-2025 starten september in week 39.

Tips

*Kosten,Tijden en locatie zijn onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal deelnemers en van evt. Covidmaatregelen.