Cursus Zilver-Ster


Informatie

Heb je (ooit) al eens een zilver cursus gevolgd en wil je graag door met stijldansen of het weer oppakken? Of je danst al langer en je wil dit verder blijven onderhouden en gezellig les volgen?

Dan is de Zilver-Ster cursus wat voor jullie. Naast alle dansen uit de Brons en Zilver cursus, komen ook de Weense Wals en Paso Doble voorbij.

Zijn jullie al (veel) verder dan Zilver-Ster, bijvoorbeeld Goud(-Ster) of (oud-)wedstrijddansers, dan is de Verder Gevorderden cursus wellicht voor jullie.

Net als bij de andere groepen proberen we iedere les iets nieuws te doen. Dit kan een nieuwe dans zijn, extra variaties voor de bekende dansen en danstechnieken om beter/gemakkelijker te kunnen dansen.

Vanaf het zilver niveau raden we ‘echte’ dansschoenen aan.  Dit zijn schoenen die een suède zool hebben en meer contact met de vloer geven. Daarnaast zijn deze schoenen ontwikkeld voor deze sport en voorkomen ze blessures door draaibewegingen.

Kijk bij de  Tips  voor een lijst met winkels.

Vanaf dit niveau verwachten we dat je met een ‘eigen’ danspartner op les komt. Heb je geen partner dan zou je via  Danspartner.nl een oproepje kunnen plaatsen.

Mocht je een les uitwillen proberen, dat kan. De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is deze cursus tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

Wil je op (proef)les, vul dan het aanmeldformulier in.Kosten

Deze cursussen bestaan uit 30 lessen. Tijdens  reguliere schoolvakanties wordt er normaliter geen lesgegeven.

De kosten van de cursus bedragen €225,- per persoon.*

De lessen duren 60 minuten. We houden geen pauze tijdens de les. Voor of na de les kan in het café van de Enk wat gedronken worden.

De eerste les van de cursus geldt als proefles. Is deze cursus tóch niets voor je, dan hoef je deze les niet te betalen. Wil je door, dan geldt dit als de eerste les van de cursus.

Tijden en locatie* 

Zilver-Ster: Donderdag 19.30 – 20.30 uur – Gymzaal in de Enk*

De lessen voor seizoen 2024-2025 starten september in week 39.

Tips

*Kosten, tijden en locatie zijn onder voorbehoud, afhankelijk van het aantal deelnemers en van evt. Covidmaatregelen.